torstai 30. huhtikuuta 2015

#StreetFitness

Tiistaina oli pitkään odotettu ja hypetetty päivä YO10:llä, sillä vihdoin oli jokavuotisen ulkoilma treenitapahtuman "StreetFitness" aika. Eikä muuten ollu turhaan mainostettu ja odotettu!! Ei vitsi mikä meno ja meininki oli saatu aikaiseksi! Treenaaminen on yksi mun lempiasioista ja oon aina täpinöissäni kaikista tapahtumista, kokeiluista ja haasteista. Mitä hullumpaa sen parempaa. Joten kaikki edellytykset jälleen yhteen onnistuneeseen kokemukseen oli olemassa ja eihän ne mua pettäneet. Tää oli neljäs kerta, kun tapahtuma järjestettiin ja kuulemma tänä vuonna erityisen hyvä ja vuosi vuodelta suosio on vain kasvanut. En ihmettele! 

Finalmente el pasado Martes era el momento para el evento StreetFitness de YO10. Era un evento muy esperado y mucha gente se había hecho ilusión sobre el evento. Y no en vano!! Era un evento superbueno, increíbles sensaciones y un ambiente estupendo! Me encanta entrenar y siempre me da alegría participar en eventos y probar nuevas cosas. StreetFitness era exactamente algo que me encanta al màximo. 

Kyseessä oli spektaakkelimainen tapahtuma, joka alkoi aamukymmeneltä ja loppui iltayhdeksältä. YO10:n eteen rakennettiin edellisenä ilta jäätävä lava, DJ-koppi, bändille paikka
 ja tietysti rajattiin treenaajille alue. Ohjelmassa oli bodypumppia, combattia, zumbaa ja bodyjamia sekä kaksi cycling-tuntia. Paikalla oli livebändi, joka soitti osan kappaleista, DJt hoitivat lopun, oli taustatanssijoita, yhteistyökumppaneita (mm. RedBull, Nutrisport, Puleva ja MaeWest) ja valokuvaajia. Mun piti aluksi mennä vaan cyclingtunnille, mutta kun mulle sanottiin, että kannattaa tulla myös aamulla pumppiin niin tottakai menin paikalle kaksi kertaa! Niin huikea fiilis paikalla, että olisi tehnyt mieli viettää siellä koko päivä. Niin ohjaajat kuin treenaajatkin olivat yhtä fiiliksissä ja kaikkien kasvoilla oli sama virne. Lisää tällasta!Kuten aiemmin sanoin, se energianmäärä ryhmäliikunnassa on aivan omalla tasollaan täällä. Normaalistikin kun meininki liikkuu katossa, niin nyt ei kattoa kirjaimellisesti ollut näkyvissä. Lavalla oli samaan aikaan 3-6 ohjaajaa, kaikista paistoi sama innostus ja halu treenata sekä uskomaton yhteishenki, mikä heijastui suoraan paikallaolijoihin. Ei voinut olla parempaa tapaa aloittaa tiistaipäivä kuin olemalla aamukymmeneltä tässä porukassa treenaamassa auringonpaisteessa! Hymy korvissa koko tunnin! Iltapäivällä oli cyclingin vuoro, eikä odotukset ollut yhtään laskeneet. Kaikki sai päälleen keltaiset paidat, koska meitä kuvattiin telkkariin, jostain taivaalta satoi paljetteja niskaan ja puolessa välissä kaksi miesohjaajista kävi vaihtamassa jalkaan kasarihousut, mitä vähän ihmettelin, mutta syy selvisi kun loppuvaiheessa he repäisivät housunsa pois ja vetivät lopputunnin kalsareillaan lavalla tanssien ja riehuen. :D mitä siinä enää voi sanoa, kun glitteriä sataa ilmassa, lavalla tanssii kaksi miestä ilman housuja ja korvissa soi täysillä viimeisimmät hittibiisit? Sanoja ei onneks tarvittu, koska huutonauruksihan se koko porukalta meni. On kyllä uskomatonta antautumista! Tää tapahtuma todellakin osoittaa taas sen, että liikunta on niin paljon muutakin, kuin painojen nostamista tai juoksemista!

Desde las 10 a la mañana hasta las 9 por la noche era posible participar a actividades como bodypump, combat, zumba y bodyjam o clases de bicicleta dirigidas en el aire libre enfrente de YO10. Había DJs, musica en directo de una orchestra, bailadores etc.. Por la mañana fui a la clase de bodypump y por la tarde a la clase de bicicleta, me podría hacer quedado allí todo el día! La energía en las clases es siempre increíble y ahora fue aun más espectacular. 3-6 monitores en la escena en el mismo tiempo y todos tuven la misma interes y entusiasmo y energía. No puede ser una mejor manera a empezar un dia que en clase de bodypump en el sol con esta gente! Por la tarde el clase de bicicleta no fue peor, todo lo contrario. Este dia definitivamente ha enseñado que deporte es tambien mucho más que solo correr o levantar pesos! Muchsííísimas gracias por el día!! Era lo mejor! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti