perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hymyilyttää koska..

Yleensä täällä on tosi hyvä fiilis kaikesta ja pikkupulmista huolimatta elämää sujuu aika mukavasti. Pari päivää sitten tuli kuitenkin jostain syystä huono fiilis, joka ei meinannut lähteä millään. Ei nukkumalla eikä treenaamalla, ei kavereita näkemällä. Mutta tänä aamuna sen sijaan että olisi jäänyt sänkyyn makaamaan, päätin kuitenkin herätä aikaisin treenaamaan ja loppupäivä onkin mennyt positiivisin mielin.


Joten tässä tuleekin asioita, jotka tällä hetkellä pistää hymyilyttämään!

- auringonpaiste ja omalla pikkupartsilla istuminen
- small talk tuntemattomien ihmisten kanssa ja positiiviset kommentit heiltä (kuten: puhut tosi hyvin espanjaa tai onpa kiva taustakuva)
- se fakta, että joka päivä haluaa vaan puhua enemmän espanjaa ja tahallaan menee tilanteisiin, jossa sitä joutuu käyttää
- kielitaidon kohentuminen
- hyvin sujuvat treenit ja uusien treenimuotojen kokeilu
- treenaamisesta ja terveellisesti syömisestä tuleva hyvä olo- tuttuihin törmääminen kaduilla, kaupoissa ja salilla
- tehokas ryhmätapaaminen tänään: neljä ranskalaista, yksi kreikkalainen, minä ja kolme tuntia työskentelyä espanjaksi tehtävän parissa, joka saatiin melkein valmiiksi!
- Bib-Ramblalla oleva ekologinen karuselli, joka on puuta ja pyörii kun karusellin "ohjaaja" pyöräilee siihen kiinnitetyssä pyörässä. Niin söpö näky!!
- edessä oleva Marokon matka, jonka juuri maksoin. Ja se, että uskallan lähteä yksin, koska kaikki kaverit on jo ehtineet käydä siellä.. ;)


Esimerkiksi miten kivaa oli tänä aamulla, kun ekaa kertaa olin kokeilemassa yhtä intensive circuit challenge treeniä ja ohjaaja muisti mut aiemmilta tunneilta ja tuli kysymään oonko aiemmin testannut tätä tai kun tunnin alussa päädyin juttelemaan yhden tytön kanssa, joka myös oli ekaa kertaa ja hän sanoi, että jos tulee ongelmia kielen kanssa niin hän voi kyllä kertoa englanniksi. Englantia ei lopulta tarvittu, mutta koska kyseessä oli kiertoharjoittelutunti, niin treenattiin tunti yhdessä ja tsempattiin toisiamme. Se on niin pienestä kiinni! Ja tulee niin hyvä fiilis, kun pystyy käymään ihan oikeita keskusteluja espanjaksi ja tekemään juurikin ryhmätöitä lähes ongelmitta. Erityisesti kielitaidon kehityksen huomaa kotona, koska vihdoin käydään kunnon keskusteluja myös espanjalaisten kämppisten kanssa. :) 

Ihanaa viikonloppua teille! <3

2 kommenttia:

  1. Hauskaa lukea sun kuulumisia täältä blogista! :) Ja miten siistiä että lähdet reissuun Marokkoon ja vielä yksin! Oon ylpee susta Pihlis. Siitä tulee ihan varmasti huikee reissu. Maalaisjärjellä pärjää missä vaan! Kivaa keväänjatkoa ja terkkuja Tanskasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei! Voi miten kiva et tulit kirjottelemaan tänne! :) Kiitos :) ja joo, oon kyl niin innoissani, kyl siitä varmasti hyvä tulee! Ihanaa keväänjatkoa sinnekin ja terkkuja! Ollaan kuulolla, olis niin kiva tehdä joku reissu Tanskaankin! ;)

      Poista