perjantai 24. huhtikuuta 2015

Next up: Marocco!


Marruecos!!!! Ensimmäinen visiitti Afrikkaan ja eka kerta myös kun matkustan Euroopan ulkopuolella. Odotukset on korkealla ja luotto reissun onnistumiseen on kova! :) oon mielessäni kuvitellut sellaista kuin SATC kakkosleffassa haha.. Saa nähdä onko sellaista vai millaista. Huikea päästä näkemään niin erilainen paikka. Oon halunnut mennä Marokkoon siitä asti, kun lapsena näin jossain BodyShopin esitteessä kuvia... :P 

El viaje a Marruecos me hace mucha ilusión! He imaginado como va a ser, como en la segunda película de SATC o algo diferente? Todavía no se pero es seguro que va a ser un viaje maravilloso! Además este es mi primer viaje a África y fuera del Europa. :)


2 kommenttia:

 1. sun blogi on kyl niin hyvä! <3 oon lukenut tän viikon kokonaan tän läpi ja oon tykännyt. Itse lähden vaihtoon Espanjaan. Martorelliin vuodeksi :)

  http://hastagespana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla <3 tuut varmasti rakastumaan Espanjaan, täällä on ihana asua, en vois toivoa parempaa! Jos on jotain toiveita, mistä kirjoittaisin tai haluut tietää, ni kerro ihmeessä.

   Poista