perjantai 17. huhtikuuta 2015

Perfect Friday

Holaa amigos!

Täällä on ollut lähestulkoon täydellinen perjantai. Ei mitään ihmeellistä, mutta just siks niin parasta. Eikö aina sanota, ettei ne isot vaan ne pienet jutut! Alkuviikon "rankka" opiskelu on takana, tentistä suoriuduttu (saa nähdä millä arvosanoin) ja eilen alkoi viikonloppu. Piiiitkästä aikaa olin tapaksilla ja mentiin Pipsan, Roxannen ja Eppin kanssa kahteen tosi hyvään paikkaan. Molemmista sai hyvää tintoa, isoja tapaksia ja paikat oli perinteisiä espanjalaisia. Ja tapakset oli muuta kuin hamppareita tai bocadilloja ;) tänään olo onkin ollut kuin lomalla. Aurinkokin vihdoin taas lämmittää kivasti eikä sateista ole tietoa enää!


Mistä tää täydellinen perjantai sitten on koostunut. Aamulla oli ansaittu nukkumisaamu, jonka jälkeen lähin treenaamaan täkäläisen lempiohjaajan cycling-tunnille. Meno oli yhtä hikistä ja rankkaa kuin aina eli sen jälkeen oli taatusti olo kuin voittajalla. Tunnin jälkeen käveltiin tän ohjaajan kanssa samaa matkaa ja jutusteltiin niitä näitä ja mä yritin espanjaksi selittää millaisia cycling-tunnit on Suomessa ja eroja.. Jää nähtäväksi, jos meni selitys yhtään perille :D Nopea koukkaus kodin kautta ja Pipsan ja Roxannen kanssa pyörimään kaupungille. Käytiin esimerkiksi syömässä Teteriassa ja ostamassa mullekin paikka sunnuntain biitsiretkelle. Harhauduin itekseni vielä shoppailemaan muutamat tarpeelliset (!) shortsit ja valkoisen t-paidan huomista varten. Huomenna nimittäin on aika mennä Holi-day festareille!!! Yaaayyy! Extemporesti eilen ostettiin liput tänne, elikkäs se on sellanen color festival, jossain järven rannassa ja siellä on DJ:tä ja pointti on, että heitetään ilmaan niitä värejä, joita on myös esim color runissa. Tulee toivottavasti olemaan hauskaa!Nyt on vuorossa hetki lepoa kotona, ja sitten lähdetään ulos tuulettumaan. Tuntuu etten oo aikoihin ollut ulkona, joten ihana lähteä ja paljon kivempi näin, kuin jos joka päivä menisi. Totuuden mukaisesti on silti sanottava, että viime kerta oli viime perjantaina. Mutta kuka niitä kertoja kesällä laskee eikö? :) Edessä on siis huominen color festival ja sunnuntaina biitsipäivä Marbellaan. Joten palataan ensi viikolla asiaan kuvien ja juttujen kera!

Hoy es el día perfecto! No he hecho algo muy especial pero muchas veces las pequenas cosas son las más importantes. Ahora me siento como en vacaciones, quizas es porque finalmente hace sol y calor y no tengo que estudiar. Viernes perfecto ha incluido entrenamiento así clase de bicicleta con el monitor mi favorito. Despues de la clase hemos caminado y hablado, yo he explicado sobre las diferencias en clases de bicicleta entre Espana y Finlandia.. No soy seguro que el me ha comprendido totalmente :D hoy hemos tambien ido de compras con Pipsa y Roxanne, comíamos en una Tetería y yo compré mi sitio para el viaje a la playa de Marbella en domingo. Manana vamos a ir a Holi-festival de colores que da lugar cerca de Granada. Qué guay!! 

Qué tengais un muy buen fin de semana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti