torstai 9. huhtikuuta 2015

Baños Arabes


Tiistai-ilta oli pyhitetty rentoutumiselle. Oltiin Julian ja hänen kahden kaverinsa kanssa varattu aika Baños Arabes - spasta eli arabikylpylästä kahdeksi tunniksi. Ai vitsi teki hyvä! En oikeen osannut odottaa millaista olisi, joten tuli ihan yllätyksenä. Illan jälkeen oli niin rentoutunut olo, että nukuin kuin tukki koko seuraavan yön.

Baños Arabes ei ole mikään perinteinen kylpylä, idea perustuu juuri rentoutumiseen ja hyvinvointiin ja paikassa on hämärä valaistus, vaimeaa musiikkia ja itämaista tuoksua. Täällä oli neljä erilaista allasta, yksi todella kuuma, yksi todella kylmä ja kaksi siltä väliltä. Kun kylmästä siirtyi lämpimämpään veteen, pystyi oikein tuntemaan kihelmöinnin ja miten se teki hyvää keholle. Lisäksi täällä oli höyrysauna, niin taivaallista, ja ns. lämpimiä kiviä, joissa pystyi maata. Koko kylpylä oli tietysti rakenettu arabityylisesti ja katossa oli tähtiä, tasoilla kynttilöitä ja seinissä ihania kuvioita ja ornamentteja. Kylpyläkokemukseen kuului myös 20 minuutin hieronta, jossa sai valita haluaako koko kropan vai selän ja valittavana oli myös neljä eri tuoksuöljyä kätettäväksi: ruusu, granaattiomena, laventeli ja punainen yrtti(?). 

Opiskelijoille ja paikallisille hinta on vähän alhaisempi 24-29e ja muille 35e paikkeilla muistaakseni. On kuitenkin todella rahanarvoista! Meidän aika tosiaan oli klo 22 ja se oli todella hyvä, sillä paikalla ei ollut ylipaljon ihmisiä ja oli ihanan rauhallista. Kannattaa siis miettiä sitäkin, jos haluaa mennä. Aika kannattaa myös varata etukäteen, varsinkin jos on isompi porukka menossa! :) aion itse mennä vielä uudelleen! Ehkä jopa pari kertaa. 

En Martes hemos ido con Julia y sus amigas de Alemania a Baños Arabes. Fue una gran experiencia y muy relajante! Me encanta la influencia arábe, la musica suave y el ambiente. La experiencia incluye tambien un masaje y es posible eligir entre diferentes aceites de la fragrancia para el masaje, yo he eligido la granada. Quiero ir allí un otro vez y recomiendo esta experiencia a todos que llegan aqui! :)Kaksi viimeistä kuvaa TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. ihanan näköistä ja kuuloista!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihanaa! :) ihan super rentouttavaa jotenki, ku ei voinu muuta kuin lojua vedessä.. Kannattaa mennä jos tulee vastaan tollanen sit kun tuutte! :) <3

      Poista