maanantai 6. huhtikuuta 2015

Snapshots: Semana Santa vacay

Se olis sitte pääsiäislomat täällä vietetty! Ihanan rentouttava puolitoista viikkoa. En olis uskonut, että kotona ollessa voi näin hyvin rentoutua ja ladata akkuja. Tänään tässä kotona kokkailessa oli sellanen fiilis ihan kuin olisi ollut ulkomailla lomalla. Julia tuli kotiin perjantaina ja vietettiin kunnon kämppis-viikonloppu. Yleensä mennään ja reissataan ihan ristiin, joten kerrankin päästiin viettämään aikaa kunnolla. Perjantai sisälsi urheilua, tapaksia niin ihanassa ja todella perinteikkäässä ravintolassa ja pääsiäiskulkueen katselua, lauantaina vietettiin koko päivä rannalla ja illalla mentiin juhlimaan pitkän kaavan mukaan ja sunnuntaina haahuiltiin kaupungilla ja höpöteltiin niitä näitä.

Meidän juhlailta oli aikamoinen, laittautuessa meillä oli mansikoita ja skumppaa ja täältä mentiin eka tapaksille. Oltiin myöhään liikkeellä, joten saatiin viinin kanssa vain juustoja, mutta herkullisia sellasia. Kävi jännästi, sillä kyseinen ravintola oli pian menossa kiinni, mutta tarjoilija toi meille toiset lasillisen talon piikkiin ja lopulta jäätiin sinne omistajien sukulaisten kanssa hengailemaan. Mukana oli aikuisia ja lapsia ja lapset meitä alunperin pyysikin tanssimaan heidän kanssaan. Kuvitelkaa! :D ei auttanu muu kuin tanssahdella milloin mitäkin salsaa ja piiritanssia. Lapset oli aivan hurmaavia ja opetti meille alkeita. Aikuisetkin lämpesi meidän seuralle ja seurueen naisten kanssa juttelinkin paljon ja yksi heistä myös opetti vähän salsaa samalla. Lopulta (03.30) jatkettiin matkaa Camborioon yhden tarjoilijoista kanssa ja siellä ilta jatkui tanssien. Kotiin lähdettiin aamuseitsemän aikaan ja tarjottiin yöpaikka myös saksalaiselle vaihtarille, joka oli tullut Barcelonasta Granadaan käymään ja illan aikana kadottanut kaverinsa. Ennen nukkumaanmenoa korkattiin yhdessä aamupalaksi munakasta ja teetä, ja mentiin nukkumaan aamukahdeksalta. Vaikka sunnuntaina väsytti ja pää oli jäässä kolmen tunnin unien jälkeen, oli viikonloppu aivan huippu! Extempore jutut vaan tapaa yleensä onnistua. :)

1. Leffailta omassa sängyssä, leffana Pretty Women. 2. Synttäriaamun fiiliksiä 3. Lahjoja ja herkkuja! 4. Maaginen Ronda ja synttäripäivän roadtrip :)

1&4. Upea auringonlasku San Miguel Altosta 2. Vapaista, auringosta ja hyvästä fiiliksestä nauttimista 3. Vahingosta viisastuneena, täällä on pakko käyttää aurinkosuojaa ja toi aloe vera on nyt hyväksi testattu kosteuttaja.

1. Smoothie ja parveke: must have kesällä! 2. & 3. Retki itsekseen Almuñecarin rannalle meren ääreen. Oli ihana päivä ja aallot oli rauhoittavaa katseltavaa. 4. Hyvämielen kukkia.

1.&2. Päiväretki Salobreñan rannalle Julian kanssa. Eväänä mansikoita, hunaja,eloonia ja salaattia. Taas oli niin rentouttavaa ja mukavaa. 3.&4. Granadan kesäisiä katuja. 

1.&3.  Aloittelut kotona skumpan ja mansikoiden kera! 2. Sunnuntaihengailua kaupungilla: jätskiä ja kokista terassilla 4. Ensimmäinen ulkolenkki helmikuun jälkeen, kyllä teki hyvää mutta niin tiukkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti