perjantai 3. huhtikuuta 2015

Helppo ja maukas porkkana-vuohenjuustokeitto

Ennen Espanjaan muuttoa yksi eniten mietityttävistä asioista oli ruokapuoli. Täytyy myöntää, ettei ruokavalio täällä oo läheskään sama kuin Suomessa ja välillä tuleekin huono omatunto, kun ei syö niin super terveellisesti. En kuitenkaan halua ensi syksynä muistella, miten kiva oli syödä kotona yksin, kun muut meni ulos tai miten piti keskeyttää kaupungilla haahuilu, jotta voisin tulla kotiin syömään.. Joten niin kauan kuin olo pysyy hyvänä niin näillä mennään! Kotona täällä teen aina terveellistä ruokaa eli aamupala, lounas ja joskus päivällinen on terveellisiä. Tässä tuleekin eka ruokavinkki/resepti. Avainsanat on helppoa, hyvää ja nopeaa!

Porkkana-vuohenjuustokeitto

1. Kuori ja pilko porkkanat (0,8-1kg), laita ne kattilaan ja kattilaan vettä reilusti niin, että porkkanat peittyvät. 

2. Keitä porkkanoita kunnes ne ovat pehmeitä. Jossakin sopivassa välissä kiehuvaan veteen voi heittää kasvisliemikuution.

3. Kaada keitinvedestä osa toiseen astiaan. Soseuta porkkanat sauvasekoittimella tai blenderissä. Lisää keitinvettä tai muuta nestettä tarpeen mukaan.

4. Lisää joukkoon vuohenjuustoa haluamasi määrä ja anna juuston sulaa hetki. Soseuta keitto sen jälkeen vielä kerran, kunnes siinä on haluamasi koostumus.

Tadaa! Helppoa ja maukasta :)


Päälle voi muuten laittaa esimerkiksi vielä rucola ja auringonkukansieminiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti