keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Villa weekend

Lähdin kuin lähdinkin lauantaina Fuengirolaan moikkaamaan Marjoa ja kavereita, jotka vietti siellä tosi kivalla villalla lomaviikkoa. Oli niin ihanaa!! Talo oli huikealla paikalla vuoren kupeessa eli näkymät oli aika kivat. Tykkäsin myös sisustustyylistä, ihanan espanjalainen. Ja ulkoa löytyi niin uima-allas kuin grillikin. Olisi niin siistiä kaveriporukalla ostaa tuollanen loma-asunto jostain!Ei oikeastaan tehty mitään ihmeellistä, chillattiin ja höpöteltiin ja otettiin rennosti. Lauantaina katottiin euroviisuja ja sunnuntaina tehtiin hyvä brunssi, ekaa kertaa Suomesta lähdön jälkeen! Tuollasia pitäis niin paljon useammin tehdä. Kaverit koolle jonkun luo ja kaikki tuo jotain, niin on helposti kasassa makoisa brunssi. Kivempi kuin täyteen ahdetusta kahvilassa, jossa koko ajan joku kyttää milloin istumapaikka vapautuu. ;) pelattiin myös kaikenlaisia korttipelejä, trivialia sekä unoa! Muistatteko sen lapsuuden korttipelin? Kaikki oli viimeksi pelannut sitä aikoja sitten, mutta aika hyvin muisteltiin säännöt.. Sitten väsättiin kaikenlaisia drinkkejä ja käytiin lähiravintolassa syömässä. Alunperin mun piti olla vaan yksi yö, mutta viihdyin niin hyvin että lopulta tulin takasin vasta maanantaina. Eli kiitos vaan huippuviikonlopusta! <3

Oli kiva viettää aika ihan suomi-seurassa, ei tarvinnut miettiä mitään kahta kertaa ja tuli jotenkin juhannusfiilis tosta hengailusta :D en tiiä miksi, mutta odotan nyt kyllä sikana, että pääsee Suomessa järkkäämään (vihdoin) mökkiviikonlopun kaveriporukalla! Pari kertaa mulla teki nyt aivot kyllä kepposia ja mietin muutamasti itekseni että miten selittäisin jonkin asian espanjaksi, kunnes tajusin et voi puhua suomea heheh... Paikkana Fuengirola oli mulle vähän liian turistimainen. Ja juttujen perusteella siellä asuu omaan makuun aivan liikaa suomalaisia, heheh! Granadassa yksi parhaimmista asioista on tän paikan aito espanjalaisuus ja kulttuuri! On ihana että palvelu on espanjankielistä ja harvemmin löytyy ruokalistoja yms englanniksi.

Tässä on muuten älyttömän helppo sangria-resepti (tai Tinto de verano), jolla tehtiin juomaa viikonloppuna. Ihanan raikasta ja kesään sopivaa!

Sangria

2/5 punaviiniä
2/5 sitruuna fantaa
1/5 vissyä

Lisäksi joukkoon sitruunaviipaleita
Jos tekee sangriaa, niin kaikenlaisia hedelmiä pieninä paloina esim mansikoita, omenaa, nektariinia.

Lasiin jäitä ja eikun nauttimaan :) 
(Ei kannata jäitä sinne juomaan, koska sulaessa ne laimentaa makua..)


I had a great weekend in Fuengirola with some friends from Finland. The house, the interior and the views were great. How cool would it be to buy a holiday house like that with friends from somewhere! We didn't actually do anything really special, just chilling ja relaxing and talking. We watched the Eurovision, played games and made a lot of sangria/tinto. Then we also made a lovely brunch. These things you definitively should do more! Somehow the weekend reminded me of Finnish midsummer :) as a place I found Fuengirola a little bit too touristic and I've also heard that there live a loooot of finnish people.. So even though the weekend was lovely and I enjoyed it a lot, I still prefer living in Granada. The spanish culture here is so authentic and is mixed with the arabic culture. It's so unique. :) 

2 kommenttia: