lauantai 9. toukokuuta 2015

Metallic tattoos

Ihailin näitä metallitatuointeja blogeissa ja pinterestissä aikani tuossa talven ja alkukevään aikana. Sitte etsiskelin niitä aina välillä kaupoista, kunnes tärppäsi. Ja nyt en saa näistä tarpeeksi! Miten kivalta näyttää nämä metallitatskat ruskettunutta ihoa vasten.. Niin helppo tapa tuoda lookkiin jotain erikoista. Helppo myös vaihdella ja käyttää ja menee korujen sijasta asuja koristamaan. Oon nyt pari kertaa laittanut ja hyvin on pysynyt. 4-7 päivää ainakin mulla on ollut ja toki saa nopeamminkin pois jos alkaa näyttää törkeältä.. Nää on tän kesän juttu :) huomiselle rantaretkelle taidan kans laittaa jonkun tällasen koristuksen!

Me gusta mucho estas tatuajes metálicas! Especialmente despues broncearse son muy bonitos y fácil a usar. Puedes mezclar con joyas o usar a lugar de joyas. Una de cosas para este verano definitivamente ;)
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ostin yhdestä pikkukaupasta Marbellassa :) oon nähnyt näitä myös Claire's nimisessä kaupassa täällä Granadassa.. Suomessa arvelisin, että Glitteristä saattaisi löytyä!

      Poista