lauantai 30. toukokuuta 2015

Loppukiri

Aika on ottanut siivet tässä viime päivinä. Päivät kuluu hujauksessa ja heinäkuu sen kun lähestyy. Tällä viikolla saatiin jo yksi kurssi, Sosiología del consumo, päätökseen. Tenttiä ei ollut, joten lopputyönä toimi esitelmä. Mun ryhmään kuului Juan Daniel, William ja Michele ja aiheena oli blogien vaikutus kulutukseen, tarkempina alueina musiikki, muoti, matkustus ja liikunta. Jälleen esitys meni tosi hyvin ja saatiin opettajalta kiitosta. Samalla oli huippufiilis suoritetusta kurssista, mutta samalla haikea, koska meiän tiimityöskentely oli niin hyvää ja kurssin loppuminen merkitsee sitä, että pian kaikki erotaan. Hauskaa, että mulle selvisi meidän tiedekunnan kahvilan sijainti vasta tällä viikolla, kun mentiin sinne terassille tekemään esitelmää.. Niin perus mua! Aina vähän jäljessä näissä kouluun liittyvissä jutuissa.. :D 

Muita juttuja tällä viikolla on ollut kauhean määrän opiskelua lisäksi tiistainen PizzaMetro ja sen jälkeen mojitojen metsästys (epäonnistui) ja torstaina tapasilta, jonka jälkeen onnistuneet mojito-drinkit! :) täällä opiskelu selvästi painottuu tentteineen ja lopputöineen  ihan lukukauden loppuun.. treenaaminen on taas ollut aika hazardia varsinkin cycling tunneilla. Kun ulkona lämpötila nousee 30 asteeseen ja tunnin ekan 10min jälkeen on läpimärkä, on tosi vaikea välttyä nestehukalta. Oon parina päivänä joutunu treenien jälkeen viettää loppupäivän vaakatasossa, kun mikään ei oo auttanut näön mustenemiseen. Vahingosta viisastuneena nyt on kyllä koko ajan nesteytys kunnossa!


Tanning in Parque García Lorca

Vaikka välillä tuntuu että fiilis on lähellä lopun alkua, niin mahtuu seuraaviin viikkoihin PALJON hauskaa. Ensi viikolla tulee meiän porukat tänne käymään ja samalla viikolla juhlitaan Corpusta eli Granadan kaupungin omaa feriaa/juhlaa. On myös aika paljastaa seuraava matkakohde!! Nimittäin ensi viikonloppuna suunnataan jälleen kohti Portugalia, mistä kaikki alkoi. Tällä kertaa suunnataan rannalle ja tarkoituksena on viettää ihana aurinkoviikonloppu :) 

Mulla on ollut kauheita vaikeuksia keskittää ajatuksia viime aikoina. Meinaavat koko ajan karata pohdiskelemaan kaikkea syvällistä, eikä tavallisista jutuista meinaa tulla mitään. Joten tämä viikkokatsauskin jää nyt tähän.. Illalla lähdetään tyttöjen kanssa ulos ja huomenna toivottavasti saa taas nauttia auringosta! :)

Enjoying the sun on my own little balcony!

Plaza Trinidad

Triumfo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti