perjantai 8. toukokuuta 2015

Sunshine is hard to beat

Moikkamoi!

Mitäs tällä viikolla kuuluu? Tänne kuuluu hyvää, aurinko paistaa ja elämä maistuu mainiolta. Tällä viikolla loppui mun espanjankurssi, mikä on itseasiassa harmi, koska se oli mun lempikurssi ja tunneille oli oikeastaan lopulta aamuisesta ajankohdasta huolimatta kiva mennä. Vaikka alussa en yhtään tykännyt siitä, että piti koko ajan puhua espanjaksi ja opetus tapahtui lähinnä keskustelumenetelmällä, loppujen lopuksi se olikin ihan huippua. Meiän pikkuryhmä tuntui ihan luokalta, jossa kaikilla oli omat roolinsa ja sellasta ei ookaan ollut yläasteen jälkeen. Opettajakin oli ihan harmissaan ja sanoi, että jos halutaan ni voidaan jatkossa mennä aamuisin luentojen sijasta kahville luokan kanssa :D haha. Luulen että saatetaan oikeasti jopa mennä! Tentti oli aika helppo ja koostui viidestä osasta: luetun- ja kuullunymmärtäminen, kielioppi, tekstintuotta ja suullinen. Tuloksien piti tulla jo torstaina, mutta toistaiseksi odotellaan..

Toinen yllätystentti olikin heti torstaina, mutta aivan naurettava sellainen. Saatiin katsoa kaikki vastaukset luentomonisteista ja kaverin kanssakin saattoi tehdä yhteistyötä.. Kysymykset oli aivan ihmeellisiä, eikä lainkaan mun mielestä käsitelleet keskeisiä tai tärkeitä asioita. Tuossa espanjantentin suullisessa osuudessa piti keskustella koulujärjestelmän eroista kotimaan ja Espanjan välillä, annoin tulla aika täydeltä laidalta.

Beautiful Granada! 

My home plaza :)

Koulujuttuen lisäksi oon käynyt pari kertaa tapaksilla ja ei oikein muuta.. Aika rauhallinen ja tavallinen viikko takana. Huomenna on edessä rantapäivä Nerjassa ja sunnuntaina retki Cabo de Gataan eli samalle luonnonpuistoalueelle kuin viime viikonloppuna. Tällä kertaa ei oikeastaan oo muuta kerrottavaa, joten lopettelen tähän ja laitan kuvia viikosta ja Granadasta tähän loppuun. :)

This week has been quite calm and just a basic week. My spanish class ended which actually is a little bit sad because it was the only course I really liked and found useful.. Haha. The teacher also was sad and said that if we want twe can from now on instead of classes go for coffee in the mornings :D I think we actually some day might do that! The exam itself was quite easy so now I'm just waiting for the results. The other exam, gastronomia, was ridiculous. We could see the answers from our notes and even talk with classmates. The schoolsystem is sooo different here compared to Finland.. 

Besides school work we've been eating tapas a few times.. No partys for me this week. :D but tomorrow will be a beachday in Nerja (excited!!) and on Sunday we will make a trip to Cabo de Gata, the same place where I went last weekend. Will be so much fun with all the friends and this amazing weather! :)


Besos!

CLM - no more spanish classes here.. 


It is so warm that they are buildings these shelters over streets..

Because on Mondays we eat montaditos!

Finally! After three months in Spain we got our first mojitos ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti