perjantai 12. elokuuta 2016

Vinkkejä kodin sisustamiseen

Tuumasta toimeen. Tai tämä tuuma tuli mieleen varmaankin kuukausi sitten, mutta hyvä laittaa se toimeen viimeistään nyt! Aion nimittäin esitellä muutaman aivan s u p e r - i h a n a n tuotemerkin, joilta löytyy toinen toistaan upeampia sisustustuotteita kotiin ja keittiöön. Yksi osa mun työstä on kirjoittaa tuotemerkkikuvailuja meidän sivuille, ja täytyy sanoa että se on melkeinpä yksi mun suosikki puuhista! On nimittäin niin upeampia tuotemerkkejä, joiden takana on todella inspiroivia tarinoita. Mua inspiroi eniten yritysten ideologiat, perustamiseen johtaneet seikat sekä yritysten panos yleisen hyvinvoinnin ja maapallon puolesta. Kannattaa joskus esimerkiksi lukaista KleanKanteen-nimisen tuotemerkin historiaa ja toimintaa - mun mielestä ihan esimerkillistä työtä paremman maailman puolesta.

Mutta nyt niihin tuotemerkkeihin, joilla voi sisustaa kotia :)


House Doctor - tanskalainen tuotemerkki, joiden tuotteet selkeästi noudattavat skandinaavista ja tanskalaista suunnittelua. Tyylikkäitä tuotteita, joissa kuitenkin aina on jokin pieni twisti, jolla ne erottuvat edukseen kilpailijoistaan. Helppo luoda persoonallinen ja inspiroiva ympäristö kotiin! Ja löytyy laidasta laitaan: keittiövälineitä, sisustustuotteita, koruja, vihkoja...

Madam Stolz - tanskalainen tuotemerkki, joka tarjoaa klassisia ja tyylikkäitä sisustustuotteita. Tuotteiden inspiraationa toimii intialainen kulttuuri. Yrityksen vetovoimana ovat aasialainen kulttuuri, luovuus sekä mielikuvitus.



Lene Bjerre - tämä (yllätysyllätys) tanskalainen tuotemerkki yhdistää käsityötä designiin ja trendejä perinteisiin. Monen mielestä luonto, upea valo sekä merenläheisyys ovat toimineet inspiraationa ja perustana yrityksen upealle ja ajattomalle designille. Lene Bjerrellä puolestaan ajatellaan inspiraation tulevan matkustelusta, kaikista tavatuista ihmisistä sekä tuotantoon osallistuvilta osapuolilta.

Nordstjerne - mikä siellä Tanskassa on, kun näitä upeita tuotemerkkejä vain satelee!! Nordstjernen valikoima on skandinaavisen ja pohjoisen luonnon inspiroimaa ja yrityksen tuotteiden kautta luonto tulee osaksi myös sisätiloja ja tuo mukanaan oman ainutlaatuisen tunnelmansa. Paljon ihania marmori- ja messinkituotteita ja lisäksi monista tuotteista löytyy nahkaisia yksityiskohtia.


Sitten haluan kyllä nostaa ylös vielä tässä välissä yhden suomalaisen tuotemerkin myös! Nimittäin Magisson. Oletteko kuulleet siitä ennen? Magisso valmistaa innovatiivisia, tyylikkäitä ja melko minimalistisia tuotteita keittiöön ja kattaukseen. Yksi omista lemppareista on self-cooling sarja sekä white line cooling ceramics. Näissä siis ideana se, että tuotteet laitetaan ennen käyttöä hetkeksi veden alle, jolloin ns. viilennystoiminto käynnistyy ja esimerkiksi karahvissa oleva juoma säilyy kylmänä kauan. Plussana on, että tuotteisiin pystyy kirjoittamaan liidulla!

**kuvat ovat tuotemerkkien omia.
1) house doctor
2) madam stolz
3) nordstjerne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti