Sivut

torstai 25. elokuuta 2016

Syksy lähestyy

Syksy tuntuu aina uudelta alulta, vaikkei mitään uutta olisikaan alkamassa. Siinä on vähän samaa fiilistä, kuin uudessa vuodessa! Syksy on myös jotenkin paljon tomerampi ja toimeliaampi kuin muut vuodenajat - on kiinnostusta aloittaa uuden opettelu, siivotaan ja säilötään ja kerätään marjoja. Tehdään kaikenlaista ns hyödyllisempää kuin kesällä.

Uuden opettelu ja opiskelu on alkanut täälläkin päässä kiinnostamaan. Harjoittelu on antanut ihan uuden näkökulman paitsi markkinoilla vaadittaviin taitoihin myös omiin kiinnostuksen kohteisiin ja siihen, mitä työelämässä haluaa tehdä. Tänä syksynä kiinnostaisi esimerkiksi oppia lisää graafisesta suunnittelusta, videoiden tekemisestä sekä keskittyä joogaan ja hyvinvointiin entistä enemmän. Kesä keittiötarvikkeita myyvässä yrityksessä on myös tehnyt omat temppunsa ja jälleen on suuri kiinnostus kokkailuun. En malta odottaa, että pääsee omaan keittiöön blenderin ääreen kokeilemaan reseptejä!



Kysymys nyt kuuluukin, miten tämän loppukesän/alkusyksyn inspiraation ja innon saa säilytettyä läpi pimeän syksyn ensi kevääseen asti? Mitä inspiroituneempi fiilis nimittäin on, sitä helpompi on myös huomata hyviä mahdollisuuksia! Onko muilla jotain opiskelusuunnitelmia syksyksi? Itsenäisiä tai koulussa, kaikki käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti