torstai 21. heinäkuuta 2016

Kesäfiiliksiä

Heippahei!

Vitsi kun on aikaa taas kulunut siitä, kun viimeksi kirjottelin.. Ajatuksissa on ollut, mutta sitten onkin tullut kaikenlaista menoa ja puuhaa. Yksi viikonloppu kului Ruississa ja viime viikonloppu Tukholmassa! Molemmat ihan huikeita viikonloppuja, osui aivan täydelliset kelit ja oli jotenkin niin rentoa ja hyvää fiilistä täynnä noi viikonloput. Uppsalassakin on elämä maistunut tavallista paremmalta viimeisen viikon ajan. Täällä on välillä ollut jotenkin orpoa olla, mutta noista mahtavista reissuista on saanu hyvää fiilistä koko viikolle. Ja tän kesän aikana oon tutustunut huipputyyppeihin, sitä ei aina tajuakaan miten hienoa sellanen on! Joten lyhyesti sanottuna aurinko paistaa, sekä ulkona että sisällä. :D

Tukholmassa vietettiin aikaa oikeastaan pelkästään Södermalmilla, kivaa vaihtelua siihen perinteiseen. Sanoinkin aiemmin, että löysin sieltä kivoja paikkoja ja nyt niitä löytyi taas vaikka kuinka lisää. Käytiin esimerkiksi juhlimassa Trädgårdenilla ja kuljeskeltiin SoFon alueella ja kierreltiin ihanissa pikkuputiikeissa.

Töissä asiat kulkee kuten ennenkin, perus meininkiä. Alkaa olla enemmän rutiineja ja sosiaalisen median päivittäminen tuntuu niin paljon helpommalta nyt, kuin sillon aluksi. Paljon selkeämpää millaista sisältöä haluaa jakaa ja myös mistä seuraajat tykkää. :) niin kiva huomata kehitystä! Ja kiva myös nähdä, miten oma työpanos on antanut posiitivisia tuloksia. Oon kirjoitellut paljon esittelyitä eri yrityksistä, tosi paljon sellaisia, joista en aiemmin ole kuullut ollenkaan. Ajattelin, että voisi olla hauska idea esitellä täälläkin lyhyesti muutamia yrityksiä. Lähinnä sellaisia, joilla on keittiötuotteiden lisäksi myös sisustustuotteita. Mitä kuulostaisi?

Nyt ajattelin kipaista pienelle iltalenkille. Eilen vietettiin toimistolla pientä AW-iltaa, joka venähti vähän pidemmäksi, joten ihan kauheasti ei oo voimia treenailuun.. Mutta aina joku pieni lenkki virkistää ja tulee parempi omatunto. Kuulemisiin pian! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti