keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Summerburst Stockholm

Summerburst festarit ja Tukholma - paljon paremmaksi ei yhdistelmä voi muuttua vai mitä?? Viime viikonloppu oli huikea, ylitti kyllä lähes kaikki odotukset. Veera ja Disa saapuivat Suomesta tänne perjantaina ja itse lähdin suoraan töistä Tukholmaan ja ennen kuin edes hotellilla käytiin, suunnattiin suoraan festareille. Perjantaina alkoi lupaavasti, mutta sään kanssa meitä ei harmi vain suosinut. Päästiin hyvään festaritunnelmaan, kuunneltiin Kygoa ja fiilisteltiin kesää, kunnes taivas repesi ja alkoi sellainen kaatosade ettei mitään rajaa! Sinniteltiin jonkin aikaa, mutta lopulta kylmyys ja sade vei voiton ja lähdettiin hotellille. Harmitti, että missattiin Armin van Buuren sekä Steve Angelo, mutta toisaalta löydettiin uusia alueita, kun lähdettiin hengailemaan Kungsholmenin pikkubaareihin. Loppujen lopulta illasta tuli siis ihana ilta Tukholmassa. Kuviteltiin tietysti, millaista olisi, jos asuisi siellä oikeasti. Niin mahtavaa olla reissussa samanhenkisten ihmisten kanssa.Nämä kuvat on kertaheitolla tän kesän lempparikuvia  <3

Lauantaina sää suosi, onneksi!! Festarit alkoi klo 15, joten aamupäivä hengattiin laittautumassa hotellilla, minkä jälkeen lähdettiin keskustaan. Skumppaa Kungsträdgårdenissa, sushia lounaaksi ja mitä parhain kävelyreitti Strandvägeniä pitkin ja Diplomatstadenin läpi. Ei olisi parempaa voinut toivoa! Perillä Summerburstissa kuunneltiin mm. Icona Poppia, David Guettaa ja Alessoa. Koko festarikansa oli aivan fiiliksissä, lauloi ja tanssi mukana. Tulee vieläkin ihan kylmiä väreitä, kun mietin viikonloppua. Festarit ja festarifiilis on kesän parhaimpia juttuja - se on varma juttu.

Meillä oli vielä sunnuntai aikaa viettää Tukholmassa, joten käytiin vähän shoppailemassa ja piipahdettiin nopeasti Söderissäkin testaamassa melko uutta vegaanista fast food ruokapaikkaa. Ja oli kuulkaa hyvää! On kyllä niin mahtavaa, että aina löytää uusia paikkoja ja yllätyksiä. Istuskeltiin myös varmaan kaksi tuntia yhdessä Strandvägenin ravintolassa kokiksilla ja ihailtiin maisemaa, nautittiin auringosta ja kesästä. Viimeisenä juttuna kierrettiin vielä Fotografiskan näyttely, josta suurimmaksi osaksi tykkäsin kovinkin.


Lauantain alottelumaisemat.. muy bien!


Tällainen viikonloppu tuntui paljon pidemmältä, kuin vain kahdelta päivältä! Näitä lisää kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti