torstai 23. kesäkuuta 2016

On The Road

Terkkuja Arlandalta! Matkakohteena on jälleen niinkin eksoottinen paikka kuin Suomen Turku. Viime viikkoina oon vain ehtinyt purkaa matkalaukun, kun se taas on jo pitänyt pakata. Ensin oli viikonloppu Suomessa, sitten Summerburst viikonloppu Tukholmassa, viime viikolla pyörittiin Norrköpingissä ja nyt sitten juhannuksen viettoon Turun saaristoon. Aika mukavaa puuhaa :) Viime viikonloppu Norrköpingissä perheen kanssa oli oikein mukava, oli kiva nähdä Ruotsista vähän uusia puolia ja uusia kaupunkeja. Norrköpingistä ja viereisestä Söderköpingistä löytyikin tosi suloisia paikkoja, teen niistä vaikka oman postauksen vielä!

Tässä edestakaisin ravatessa on ehtinyt mietiskellä kaikkea ja oon todennut, että mulle tällä hetkellä sopii hyvin tällainen vähän hektisempi elämäntyyli. Ihana päästä tekemään erilaisia juttuja ja näkemään uusia paikkoja. Tosin näillä lentomäärillä (kolmessa kuukaudessa neljä reissua) vähän toivoisin että olisin matkustanut muutakin kuin Tukholma-Turku väliä :D tämän reissun jälkeen saattaa tulla pidempi tauko ennen seuraavaa Suomen visiittiä. Tuntuu, että vihdoinkin on alkanut kotiutua Ruotsiin ja sille on nyt annettava enemmän aikaa ja mahdollisuuksia. Ja lisäksi vähän houkuttelisi käydä Saksassa kääntymässä.


Täällä kentällä äsken muistin hauskan jutun. Olin katselemassa lehtiä ja todettuani kaikkien naistenlehtien varmaankin puhuvan samoista tutuista aiheista kuin aina, aloin selailla matkalehtiä. Niitä ei kuitenkaan voinut ostaa hirveän matkakuumeen takia! Niin sitten muistin, miten lapsena tai no nuorena, kävin aina R-kioskilta hakemassa kaiken maailman matkaesitteiä (niitä ilmaisia) ja selailin niitä kuumeisesti kotona. Milloin oli kyseessä rantaloma Kanarialle, hiihtomatka Alpeille tai vaellusmatka Skandinaviassa. Kaikki lehdet otettiin ja selattiin ihan koirankorville. Hauskaa, miten jotkut jutut on jo pienestä asti ollut niin selviä.. Mutta nyt täytyy kiirehtiä portille. Tällä kertaa tarkistin portin ja matkakohteen, enkä vahingossa mene jonottamaan Helsingin koneeseen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti