sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kuulumisia kuvina

Noniin, nyt olisi vuorossa katsaus toukokuun pariin ensimmäiseen viikkoon snäppikuvien kautta. Vapustakaan en oo ehtinyt täällä mitään sen kummempaa kertoa, joten ne kuvat olkoon tässä mukana.


1. Perjantaiburgereita työporukalla Phil's Burgerissa. Nam! Ei tota vegeburgeria turhaan oo kehuttu, hurjan hyvää!
2. & 4. Kesä tuli yhtäkkiä! Sen kunniaksi mansikoita ja jätskiä.
3. Eka smoothie pitkästä aikaa, ehkä lempparein ruoka ikinä.


1.-4. Vappukuvia. Mulla ei vielä perjantainakaan ollut suunnitelmia vapuksi, joten go with the flow vappu näytti tältä: aamulla shoppailua ja salitreeni, silllunch Joelin luona: laulettiin, syötiin ja juotiin, oli hauskaa! Sieltä ekonomikum-puistoon piknikille ja eräälle kattoterasille hengailemaan myöhäiseen iltaan. Klo 23 Uppsala Slott ja vappujuhlien jatkoille, juhlavaatteet päälle ja linnaan tanssimaan loppuillaksi.


1. Pitkäkeskiviikkko töissä muuttui after workiksi ja roséviiniksi toimiston terassilla.
2. After work muuttui pikkulauantaiksi ja juhliksi, jotka jatkui aamuneljään.
3. & 4. Keskiviikon jälkeinen torstai oli aika väsynyt :D onneksi oli vapaata, päivä kului syöden ja aurinkoa ottaen ja illalla yksi aika väsynyt olento matkusti suoraan Suomen Turkuun! :)


1. & 3. Ihana jokiranta Turussa, hengailua rannassa ja Donnalla parhaiden kavereiden kanssa.
2. Kunnon Turku-päivään kuului tietysti myös raakakakku Puressa! Tätä oli ollut ikävä.
4. Turisteilua markkinoilla ja jokirannassa.


1. Turku näytti parhaat puolensa kyllä tän viikonlopun aikana, oli niin parasta vaan olla ja kuljeksia keskustassa.
2. Lauantaipäiväviinit Donnalla, juoruilua ja kesäsuunnitelmia.
3. Paellaa äitienpäivänä kotipihalla. Ulkokeittiö ja terassikelit! <3
4. Hejdå Finland. Takaisin Uppsalaan ja töihin.

1. 2. & 4. Uppsala oli ihanan kesäinen, kun palasin tänne. Puut ja nurmikot oli vihreitä ja ilma kuuma. Nyt ei enää tunnu ihan samalta!
3. Erilaisia koulutusiltoja KitchenTimen kaupassa. Tässä oli kyseessä veitsikoulutus ja tällä viikolla tutustuttiin KitchenAid-tuotteisiin. On ollut kyllä kiinnostavaa ja opettavaista.


1. & 2. Toissapäivänä perjantaina oli toinen tuotantopäivä KitchenTime-keittiössä. Meillä oli taas ihan huipputiimi kasassa, saatiin niin hienoja kuvia ja herkkuruokia aikaiseksi, etten itekään meinaa uskoa todeksi!
3. Eilinen päivä oli sateinen, tuulinen ja viileä.. Päivän aktiviteetit koostui siis sen aiemmin mainitun paidan shoppailusta sekä lounaasta Waynes Coffeessa, omassa parhaassa seurassa. :D
4. Tällä viikolla oli paluu treeneihin ja terveellisempään ruokavalioon.. Vähän kaksipiippuinen juttu tämä. Toisaalta kannatan rentoutta ja fiiliksellä menemistä, mutta toisaalta tietty kurinalaisuus ruokailuissa ja treenaamisessa on myös hyvä. Tasapainon löytäminen vaan on hankalaa!

HUH miten pitkä tästä tuli. Mutta nyt on kuulumiset ajantasalla, koitan välttää näin pitkiä postauksia jatkossa. Tuntuu hyvältä aloittaa uusi viikko puhtaalta pöydältä! Ajattelin vielä illalla suunnitella ensi viikon työ- ja treenijuttuja ja kirjoittaa yhden postauksen tännekin valmiiksi. Ja ehkä käydä tekemässä pienen kävelylenkin. Tuolla on kyllä niin kurja ilma että saa nähdä jos viitsii lähteä ulos.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti