lauantai 2. huhtikuuta 2016

Terkkuja Uppsalasta!

Hej på er :)

Täällä tosiaan ollaan, Uppsalassa omassa uudessa asunnossa (huoneessa), tavarat paikoillaan ja hyvillä fiiliksillä aloittamassa tätä uutta seikkailua! Kaksi viime viikkoa on kulunut niin hullun nopeesti, että lähtö tänne tuli aika puskan takaa :D helmikuun lopussa sain varmistuksen paikasta ja maaliskuu meni siivillä kaikkea selvitellessä ja nyt sitten onkin huhtikuun alku ja maanantaina otetaan oma paikka haltuun toimistolla. Eilen pakattiin auto Turussa ja tultiin iltalaivalla yli. Auringonnousu tsekattiin Tukholmassa ja syötiin hulppea hotelliaamupala, jonka jälkeen suunnattiinkin tänne Uppsalaan.


Aamuaurinkoa Tukholmassa :)

Joku aiemmin sanoi mulle, että lähteminen on helpompaa kun sen on jo kerran aiemmin tehnyt mut en oikeestaan oo samaa mieltä! Se mikä oli helpompaa tällä kertaa, oli päätös lähtemisestä. Ekan kerran vaihtoon hakiessa ehdin perua ja muuttaa suunnitelmia monta kertaa ennen lopullista päätöstä. Tällä kertaa taas bongasin kiinnostavalta kuulostavan paikan ja päätin sen enempää asiaa miettimättä, selvittämättä tai pohtimatta panostaa kunnolla ja hakea paikkaa! Viime viikolla jännitys kohosi ihan huippuunsa ja vietin monta unetonta yötä miettien kaikkea tähän liittyvää. Vielä tänä aamuna Uppsalan lähestyessä ilmoitin, että kunpa ei vielä oltaisi perillä :D samaan hengeen vetoon kuitenkin todettiin autossa, että omalta mukavuusalueelta poistuminen on ainoa tapa kasvaa ja oppia. Mitään asiaa ei mun mielestä sen takia saa jättää tekemättä, että jännittää liikaa. Ja kuten monesti on tapana, kaikki mun huolen aiheet on tähän mennessä osoittautuneet turhiksi.
Käytiin syömässä italialaisessa ravintolassa vielä ennen Heinin ja isän lähtöä. Voin suositella lämpimästi! Herkkua ruokaa ja ihana italialainen tunnelma sekä hyvä palvelu :) Il forno italiano


Kävin myös moikkaamassa tänään tulevia työkavereita ja tutustumassa toimistotiloihin ja ensivaikutelma molemmista oli mitä parhain! Ihmiset on ihanan ystävällisiä ja avuliaita ja vaikutti iloisilta siitä, että oon saapunut ja toimisto puolestaan on mitä parhain kattoterasseineen ja keittiöineen. Fiilis tällä hetkellä on se, ettei malttaisi odottaa maanantaita. Niin siistiä päästä oppimaan uutta ja tekemään sitä, mikä oikeesti kiinnostaa! Uni velkaa on kuitenkin sen verran, että onneks huomenna saa nukkua ja levätä.. Joten nyt nukkumaan ja kerron lisää tulevasta työstä ja Uppsalasta huomenna :) toivottavasti kuvien kera, jos täällä paistaa aurinko!

2 kommenttia:

  1. Kul om du orkar blogga, ens litet :-) Lycka till tösen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack så mycket! :) det är så roligt med bloggandet så tror nog att jag kommer att skriva hit åtminstone lite varje vecka!

      Poista