tiistai 26. huhtikuuta 2016

My Day

Tjohoi mikä päivä taas takana! Mun päivät täällä ei voisi olla erilaisempia kuin Suomessa! Jos joku olis sanonut, että kohta kaikki päivät on tällasia 12 h menoa niin en olis ikinä uskonut. Mutta on kyllä totta, et kun tekee sellasta, mistä tykkää, jaksaa pitkiäkin päiviä ihan eri tavalla! Ja tästä tulikin mieleen tehdä tällanen "päivä mun kanssa postaus" :) Kaikki päivät on hiukan erilaisia tietty, joten voin tehä uudelleenkin myöhemmin tällasia. Hauska tapa nähdä, millaista se elämä oikeesti on.


06.30-07.00 Aamutreenit ei tänään huvittanut, joten nousin seittemältä. 

07.00-8.20 Suihkuun ja aamupalalle! Blogien ja instagramin selailua samalla. Aamupalan ohessa tein kans lounaan töihin, minkä ansiosta tuli tietenkin kiire.

8.20 Töihin mars! Alotan yleensä 8.30-9 välillä työt.

8.40 Paikalla töissä, en todellakaan ekana, mutta en myöskään viimesenä. Kahvia kahvikoneesta ja oman työpöydän ja koneen ääreen. Kuulumisten vaihtoa yms sähköpostien lukemista.

9-11.30 Excel-taulukoita ja uusia tuotteita. Sain valmiiksi ja sinne meni 1200 uutta tuotetta nettisivuille yeah!

11.30-12.15 Lounashetki. Syödään aina lähes kaikki yhtä aikaa lounasta, mikä on tosi kiva tapa! Tänään puhuttiin mm millaista musiikkia on lapsena kuunnellut hehe. Vengaboysia, Kenttiä, The Arkkia, Bachia ja kaikkea muuta jännää paljastui. Tässä välissä myös välillä osa pelaa pari erää pöytäfutista. Oon aivan surkee edelleen, vaikka maanantaina kyl kerrankin voitettiin peli.

12.30 Jatketaan töitä JA ihana yllätys! Isa ja Emmy oli käyneet kaupassa ja ostaneet kaikille jätskit. Nam nam nam! Tuli niin hyvä mieli. Just esimerkiksi tällasten pikkujuttujen takia on ihan mahtavaa olla töissä täällä.

12.30-17.00 Työnteko jatkuu. Selailen blogiyhteistöitä, joita ollaan tehty. Lisään kuvan instagramiin ja facebookkiin linkin blogitekstiin. Lisäksi mun maanantaina valmiiksi saama Excel ei toimikaan eikä lataudu nettiin, joten joudun alottaa kaiken alusta.. Aluksi suututti niin paljon, mutta sit keksin vähän helpomman keinon korjata homma, joten enää on puolet jäljellä! Tuotekuvailuja tässä Excelissä siis.17.30 Taas alkaa nälkä iskeä. Markkinointijengiä ja muutamia muita on vielä toimistolla. Päätetään syödä päivällistä toimistolla ja sen jälkeen erä pöytäfutista. Mun joukkue hävisi vissiinki 4-10.. 

18.30 Lähden töistä ja meen salille. Aloin treenata täällä Fitness24Sevenillä ja tän päivän treeni oli ihan päällikkö, joten eiköhän siitäki hyvä tule. Vähän tottumista tietenkin niin paljon pienempään saliin Elixiaan verratessa.

20. Alan kävelemään kotia päin ja koukkaan kaupan kautta ostamassa vihanneksia, jogurttia ja hedelmiä.

21. Oon kotona, alan tekemään kasvissosekeittoa ja samalla teen smoothien iltapalaksi. Kasvisten keitossa kestää ja kestää ja kestää. Teen smoothien myös aamulle valmiiksi. Siivoan kämppiksen sotkut keittiössä. Kuuntelen musiikkia ja alan kirjoittaa tätä blogitekstiä. 

22-23 Kasvissosekeitto on vihdoin valmis. ChitChattaillaan kämppiksen kanssa hetki. Pohditaan, mikä vika vessanveto-napissa on. :D Sitten suihkuun ja sänkyyn ja tää postaus valmiiksi!


Nyt kello on 23.20 ja ajattelin alkaa nukkua, kun huomenna taas se herätys viimeistään 6.30. Muutenkin tiedossa aika samanlainen päivä kuin tänään, sillä poikkeuksella, että huomiselle on kalenteriin merkitty myös kaksi möteä! Markkinointitapaaminen ja yksi one-to-one-tapaaminen.

Nyt hyviä unia!! :) Ja muuten, mitäs tykkäsitte tällasesta postauksesta? Onko tällasia kiva tietää?

2 kommenttia: