torstai 21. huhtikuuta 2016

Hauska kuvauspäivä

Ei vitsi, mikä hauska photoshoot työpäivä meillä keskiviikkona oli! Kaikki alkoi jo edellisenä päivänä, kun mua pyydettiin etsimään inspiraatiota keskiviikon ruoka- ja reseptikuvauksiin ja siitä hetken päästä kehuttiin käsiä ja kynsiä ja sanottiin, että voisin itseasiassa olla myös käsimallina kuvissa :D hahah!

Keskiviikkona vietettiin siis iltapäivä KitchenTimen keittiössä testaten reseptejä sekä kuvaten ja stailaten ruokia. Samana päivänä kun muutin tänne, avattiin myös KitchenTimen ensimmäinen kivijalkakauppa ihanaan vanhaan kivitaloon. Huoneisto on juuri remontoitu ja siihen kuuluu myös takahuoneessa oleva iso keittiö. Tietenkin siellä on myös korkeat huoneet, isot ikkunat ja leveät ikkunalaudat. Mun unelma-asunto suorastaan siis! Sanoinkin kuvauksissa, että voisin muuttaa sinne keittiöön for good.

Mutta tosiaan. Keskiviikon agenda oli seuraava: yksi kokkasi ruokia, yksi kuvasi ja yksi stailasi ja hoiti muita järjestelyjä (minä). Kaikenkaikkiaan aikaa meni reilu viisi tuntia, mutta saatiin niin hyviä kuvia ja ruokakin oli super hyvää! Lopputuloksia tullaan näkemään tässä kevään ja kesän aikana meidän eri kanavilla ja sneak peekkiä löytyy jo nyt instagramista. Oli ihana kerrankin luvan kanssa tehdä asetelmia ja kuvata ruokaa, ilman että kukaan häiriintyy tai ärsyyntyy! Huikeeta päästä tekemään tällasta ihan työnä. :) laitan tähän vähän fiiliskuvia niin näette, millaista oli! Viimeinen mitä tehtiin oli tietenkin, että syötiin ruuat muutaman muun tyypin kanssa, jotka tuli toimistolta kaupalle.

Hyvillä fiiliksillä kohti viikonloppu! :)

2 kommenttia: