torstai 17. maaliskuuta 2016

I am the spring

Olis niin paljon sanottavaa keväästä, auringosta, onnellisuudesta, hetkistä, muutoksesta ja tulevaisuudesta etten tiedä mistä alottaisin tai oikeastaan mitä sanoisin. Pienet aurinkoiset hetket on tehnyt tästä viikosta erityisen ihanan. Kirkkaalta taivaalta paistava aurinko, joka lämmittää ja tuo lupauksen kesästä ja keväästä ja niiden tuomista seikkailuista. Kevät on aina sellainen hyvillä odotuksilla ja toiveilla täytetty ajanjakso, jossa aika jotenkin pysähtyy ennen kesän kuvoita. 

Viikon yksi lempihetkistä oli istuskella ihan omassa rauhassa erään, vielä suljetun, kesäravintolan edustaa kiertävällä puupenkillä joenvarrella auringonpaisteessa ja kuunnella musiikkia. Siinä hetkessä oli kaikki niin kohdallaan ja pystyi kerrankin olemaan täysin läsnä hetkessä. Ohi kävelevillä ihmisillä oli hymy kasvoilla ja yksi jos toinenkin pysähtyi ja jäi istuskelemaan ravintolan reunustalle. Oli ihana huomata, miten kaikki kiinnitti enemmän huomiota ympäristöönsä ja huomattuaan, miten nautiskeltavaa oli istua auringossa, liittyivät myös joukkoon. Kevään merkkejä oli muitakin. Joukko skeittipoikia harjasi asfalttia puhtaaksi hiekoituksesta ja harjoitteli temppuja, lähes jokainen pysähtyi sillalla ottamaan kuvia maisemasta ja narsisseista, ravintoloiden terasseja varovaisesti avattiin ja peittojen alla uskalsi jo nauttia iltapäiväkahvit. 
Tuli etuoikeutettu olo, kun saattoi viettää päivän parhaimmat hetket ulkona nauttien auringosta, kevään tuoksusta, hymyistä ja oikein kokea kevään parhaimmillaan. Ihana, miten moni oli lähtenyt ulos ja auringon tuoman riemun oikeasti saattoi huomata vastaantulijoista!

Kyllä, oon varsinainen kevätaddikti ja fiilistelijä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti