torstai 18. helmikuuta 2016

I was made for sunny days

Eilinen aurinko oli jotain aivan huikeeta <3 aamu oli pakko alottaa kävelyllä jokirannassa, katsella sorsia vedessä ja siristellä silmiä auringossa. Alkoi ihan väkisinkin hymyilyttää ja kaikille vastaantulijoillekin piti väläyttää aurinkoinen hymy. Auringon vaikutus on kyllä niin huikea, sitä ei edes tajua ennen kuin pitkän harmaan kauden jälkeen, kun valoa taas tulvii ikkunoista! Päivän opiskelusuunnitelmatkin peruttiin ja sen sijaan mentiinkin lounalle ja kahville ihanaan Pure Foodiniin. Tarjoilut siellä ei kyllä koskaan petä!! Se on ehkä tällä hetkellä mun lempiruoka- ja kahvipaikka niin tuotteiden kuin yleisen fiiliksenkin puolesta.


Illan kruunasi pitkästä aikaa oikeen kunnon väriloistoinen auringonlasku. Huomasin yhtäkkiä, että ikkunasta näkyi ihan vaaleanpunainen maisema ja lähin suunniteltua aiemmin treeneihin, jotta ehtisin ihailla ihan purppuran väristä taivasta. Auringonlaskuissa on jotain niin maagista! Granadassa me usein kiivettiin läheiselle kukkulalle ihan vaan ihailemaan päivän viimeisiä valonsäteitä, mutta täällä sitä ei oo tainnut tulla tehtyä kuin pari kertaa. Eilisestä innostuneena sitä on pakko alkaa taas harrastamaan! Auringonlaskuista ei koskaan tiedä etukäteen millaisia ne on, pilvisellä ilmalla erityisesti voi jopa näyttää ihan epätodelliselta kaikki. :) 

Just tällasia pieniä asioita täytyy mun mielestä fiilistellä. Arki harvoin voi olla pelkästään reissaamista ja uusia kokemuksia eli nämä on just niitä hetkiä, joista saa voimaa ja inspiraatiota vähän harmaisinkin päiviin! Auringonlaskuja odotellessa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti