Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Fall - fresh start

Virallisesti syksyn eka päivä! Syksy tarkoittaa yleensä uuden alkamista, kaiken voi aloittaa puhtaalta pöydältä ja uusin voimin oli sitten kyseessä opiskelut, työt tai uusi harrastus. Syksyisin myös yleensä löytyy inspiraatiota ja uusia ajatuksia enemmän kuin muulloin, ainakin omasta mielestä. Pimenevät illat antavat aikaa suunnitella ja pohtia eikä menoja ole välttämättä yhtä paljon kuin kesällä.



Alkavan syksyn myötä myös mun blogi saa uuden mahdollisuuden päivittyä myös täällä Suomen puolella! Ikävä Espanjaan on kova, osittain siksi täällä ei paljon kirjoituksia ole näkynyt. Syksy tuo tullessaan kuitenin paljon kivoja juttuja tänne pohjoiseenkin ja tästä tulevasta opiskeluvuodesta oon päättänyt ottaa kaiken irti. Ensi syksystä kun ei tiedä mitään ja periaatteessa koko maailma on avoin, koska tän vuoden aikana on tarkoitus hoitaa koulu loppuun gradua lukuunottamatta. Ensi syksy saattaa tarkoittaa paluuta Espanjaan, jonkin uuden maan valloitusta tai työharjoittelua, mutta sitä ennen on tarkoitus nauttia elämästä täällä parhaimman mukaan. :)

Syksyllä odottamisen arvoisia asioita on:
- uusi työ ja kivalta vaikuttavat opiskelut
- mahdolliset projektit ja workshopit
- pimenevät illat ja kynttilät
- uudet syysvaatteet ja kerrospukeutuminen (melkein puoli vuotta kestäneen kesän jäkeen :p)
- kavereiden kanssa illanvietot ja brunssit, joita aion varmistaa että pidetään enemmän!
- matkat Tallinnaan ja Tukholmaan (reissu Ouluun olis myös paikallaan!)
- Get togetherin suunnittelemisen aloittaminen Granada tyttöjen kanssa!!
- treenaaminen ja uusien treenimuotojen kokeilu



It's official! Fall has arrived to Finland. Quite often fall means new beginnins, you can start everything fresh in school, work or hobbies. I often feel more inspired in the fall and have a lot of ideas and inspiration for the coming year. This year is no exception. Even though I miss Spain more than I ever thought was possible I'm excited about this year also. This year at the university will probably be my last one so I've decided to enjoy it to the fullest. No one knows what next fall will bring, maybe I will be back in Spain or explore some other country or do an internship somewhere. But before that I will do my best to stay curios and experience new things here. :)


Fall gives also a new chance for my blog so stay tuned if you want to follow life in the North! ;) 
Besos guapos! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti