tiistai 16. kesäkuuta 2015

Rainy Monday

Sateinen viikonalku, jo on aikoihin eletty! Täällä tosin sateinen ilma ei tarkoittanut apatiaa ja myrtyneitä olemuksia, itseasiassa edes koko päivä ei ollut sateinen. Pientä tihkusadetta ajoittain ja välissä auringonpaistetta. Mulle tää maanantai oli oikeinkin helppo ja letkeä. Päivään kuului kakku&kahvittelua sekä shoppailua, skypehetki Suomeen sekä treenailua salilla. Oikein onnistunut päivä kaikin puolin pienestä sateesta huolimatta! Salilla törmäsin pitkästä aikaa myös yhteen paikalliseen kaveriin, mikä oli kiva, sillä oli ihana vaihtaa kuulumisia kasvokkain hetken tauon jälkeen. Sai taas miettimään, miten kova ikävä näitä ihmisiä tulee, kun kotiinlähtö koittaa.

Ostin nämä kuvissa näkyvät shortsit viime viikolla ja ne on pysynyt kuin liimattu päällä sen jälkeen. Niin mukavan rennot ja kuitenkin siistit. Tänään puolestaan mukaan kaupoilta tarttui uusi bikinialaosa viimeviikolla ostetun yläosan kaveriksi, coolit aurinkolasit pinkeillä peililinsseillä sekä Pipsan kanssa ostettiin hulvattomat tiimipaidat.. Katsotaan, pääsekö ne kuviin myöhemmin tällä viikolla.

Rainy start for this week, what on earth! Here though the rainy weather didn't lead to a negative mindset and actually the whole day wasn't even so rainy. For me, Monday was really easy and chillax. We went for coffee&cake and shopping and after that I skyped with some friends and went training. So the day was actually a success despite the rain. Today I bought new bikini, cool sunglasses that I've been looking for already for a while and a funny top that we bought together with Pipsa. Maybe later this week you will see foto material with the shirt and the sunglasses. :P These shorts I bought last week and since then I've been using them almost every day! So comfy but also look more casual than some sweatpant shorts :D


Nyt tiistaina taitaa olla juhlien aika. Julia viettää viimeistä viikkoa täällä ja muuttaa torstaina Barcelonaan, joten vietetään läksiäisiä tapaspaikassa nimeltä La Sitarilla. Sen jälkeen luultavasti jatketaan jollakin porukalla vielä Mae Westiin tanssimaan, koska ensimmäiset tentit alkaa olemaan kaikilla ohi ja pieni tauko ennen seuraavia on tervetullut! Keksin tässä just myös kivan suunnitelman juhannusviikonloppua varten, mutta täytyy keskustella tyttöjen kanssa vielä, mitä lopulta tehdään.

Loppuun vielä yksi biisi, joka soi lähes tauotta mun päässä. Tämä nyt ei ole edes mitenkään uusi, mutta en muista, että olisi Suomessa mahtanut soida paljoa? Oon huomaamattani alkanut kuunnella paljon espanjankielistä musiikkia, laitan vaikka myöhemmin tällä viikolla tän hetken suosikit omaksi postaukseksi. Tän biisin nimi on Propuesta Indecente eli suomeksi säädytön ehdotus, ja sellaiset on biisit sanatkin jos sitä alkaa kuunnella tarkasti. Laittakaa soimaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti