sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

June 14th already?!

Kesäkuun kaksi ekaa viikkoa on mennyt kuin siivillä!! Siis nyt on jo puoliväli?! Viikkoihin on mahtunut niin hirveä määrä tapahtumaa, ettei ihmekään että päivät ovat vain kuluneet. Varmaan ei mene kuin yksi silmänräpäys ja oon Helsinki-Vantaan lentokentällä ihmettelemässä Suomen kesää ja espanjankielen puuttumista..

Kesäkuu alkoi Feria de Corpuksella, joka oli aivan huikea ja hämmästyttävä. Edelleen harmittaa, että pääsin oikeastaan osallistumaan vain yhtenä päivänä. Nyt onkin mietinnässä, jos tänne palaisi seuraavan kerran ensi kesänä juuri Corpuksen aikaan. ;) samalla viikolla Ferian kanssa tuli mun vanhemmat ja pikkusisko käymään, joten kierreltiin lempparipaikkoja täällä, syötiin hyvin ja seikkailtiin autolla jopa Nerjaan. Olihan ne paratiisirannat pakko näyttää!Suoraa päätä viikonloppuna jatkui matka kohti Portugalia ja Albufeiran rantoja. Ihana viikonloppu ihanien ihmisten kanssa. Vaikkei aurinko täysin kirkkaalta taivaalta paistanut päästiin silti nauttimaan upeasta rannikosta, veneretkestä ja uusista maisemista eikä vähäisimpänä delfiineistä niiden omassa luonnollisessa ympäristössä! Se kyllä lähes kruunasi tämän matkan. 

Kaikkien juhlallisuuksien, matkojen ja elämästä nauttimisen jälkeen oli aika rankka isku palata arkeen (tosin paluu kesti vain noin neljä päivää). Maanantaina Portugalin jälkeen kaikki kärsivät väsymyksestä, mutta ei auttanut sillä viimeiset luennot ja esitelmät odottivat osallistujiaan. Samalla alettiin valmistautua tentteihin, joista mun eka ja toiseksi viimeinen oli viime torstaina. Sormet ristissä toivotaan, että menee läpi!! Viikonloppu onkin mennyt taas rennommissa merkeissä, perjantaina ja tänään oli ohjelmassa aamutreeniä ja sen jälkeen loikoilua. Eilen sitten taas mentiin Sinin ja Katjan kanssa Nerjaan päiväksi syventämään rusketusta :) miten on mahdollista, että taas löydettiin lisää salaisia rantoja. Ihan huikeita pienenpieniä hiekkarantoja, jonne pääsee kävelemällä kivien välistä ja pieniä kujia pitkin kallioiden välissä.

Sellanen pieni yhteenveto viime viikoista. Tapaksetkin jäi hetkeksi pois viikkosuunnitelmasta, mutta eilen käytiin sentään nappaamassa yhdet tinto de veranot tapasten kera tyttöjen kanssa rannan jälkeen. Salilla tein tänään myös uusia aluevaltauksia Zumba-tunnilla. Oli kyllä niin hauskaa! Tosi lattaripainotteisia koreografioita, mikä oli musta kivaa. Täytyy nyt viimeiset viikot ottaa kaikki irti niin treeneistä kuin elämästä täällä muutenkin. :) kotiinpaluu kummittelee mielessä harvasepäivä, mutta niin hyvässä kuin pahassa. Yksi asia, jota odotan erityisesti, on oma koti ja vain omat sotkut!! Ai että.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti