perjantai 26. kesäkuuta 2015

Erilainen juhannus

Päivittäminen vähän jäi näissä viimeisten viikkojen/päivien puuhissa. Mutta palataan vielä juhannukseen. Elikkäs. Juhannus sujui tänä vuonna kaikilla tavoin eri meiningeissä kuin normaalisti. Ensinnäkin oli LÄMMIN! :D täällä ei kuitenkaan juhlita juhannusta mitenkään, mutta päätettiin järjestää ite kaikkea kivaa viikonlopuksi ja laitettiin tietty myös kukkia hiuksiin ja nautittiin ystävien seurasta. Eli aikalailla samaa kuin Suomessakin.

Torstaina aloitetiin juhannuksenvietto piknikillä Garcia Lorcan puistossa, oltiin suunniteltu piknikkiä jo pitkään ja nyt vihdoin saatiin onnistumaan. Auringossa oli varmasti melkeen 40 astetta, oltiin kaikki kuin sulaa vahaa siinä makoillessa. Juan otti ukulelen mukaan, oli niin ihana kuunnella soittoa ja vaan fiilistellä ihanaa kesäpäivää. On niin siistiä, kun joku osaa soittaa kitaraa yms, siitä tulee niin erityinen ja erilainen fiilis koko hengailuun. Ostettiin evääksi kaikkea mahdollista; leipää, kirsikoita, vesimelonia, keksejä ja vähän sangriaa. Siinä se koko iltapäivä kului mukavasti..


Perjantaina oli seuraava juttu listalta, eli retki Sierra Nevadan vuoristossa sijaitsevalle järvelle. Näin tän alueen ekan kerran bussinikkunasta matkalla laskettelemaan ja siitä lähtien tuo järvi on ollut listalla. Eikä turhaan, koska oli kyllä huikean kaunis paikka! Ja ihanan rauhallinen. Meidän leppoisa piknik-retki muuttui kyllä enemmänkin vaellukseksi, koska liikuttiin tietty ilman karttaa ja eksyttiin. Lopulta käveltiin Pipsan kanssa keskellä järveen menevää jokea pitkin ja rämmittiin pientaretta pitkin, kun koitetiin päästä järven toiselle puolelle. Osa valitsi kävellä tietä pitkin ja osa jäi järven toiselle puolella. Me haluttiin vähän extremeä ja päivän saldo olikin yksi rikkinäinen kännykkä, yksi käärme ja yksi sammakko. :D käärmeen takia ei uskallettu mennä uimaan, joten sulettiin jälleen auringossa, mutta maisemat oli ihan huippuhienoja ja kaikkien mutkien arvoista.Illalla mentiin vielä tapaksille Pipsan ja Roxannen kanssa, mutta kovin myöhään ei ilta jatkunut, koska aamulla oli jo yhdeksältä suuntana mikäs muu kuin Nerja! Rakastan sitä paikkaa vaan niin paljon, ihanan rauhallinen ja niin suloinen pikkukaupunki merenrannalla. Kerrankin oli tyyni meri, joten terassiaamupalan jälkeen vietettiin melkein koko päivä uiden ja vedessä oleillen. Kahlattiin rantaa pitkin myös salaiselle rannalle, jolla saatiin olla keskenään ilman suurempia häiriöitä. Yksi kumiveneellinen jätkiä yritti tosin yllyttää meitä hyppimään heidän kanssa, mutta jätettiin väliin. :D illalla Granadassa oli jälleen vuorossa tapaksia, löydettiin uusi paikka Realejon alueelta, joka aina vaan jaksaa yllättää pienillä kujillaan ja hurmaavilla yksityiskohdilla.

Sunnuntai puolestaan oli oikein perinteinen sunnuntaipäivä täällä, aamulla kävin taas zumbailemassa, jonka jölkeen mentiin välipalalle/kahville ja sen jälkeen loppupäivä kului kierrellen Albaycinin kojuja, istuskelemassa aukioilla ja syömällä jätskiä ja tapaksia eri paikoissa. Ihanaa saada viettää aikaa rauhassa ystävien kanssa ja vaan nauttia tästä kaupungista ja tunnelmasta! :)

Juhannuksen aikoihin lähtö tuntui olevan vielä niin kaukana, nyt se pyörii mielessä joka päivä. Koko ajan joku asia tapahtuu viimeisen kerran. Mutta siitä erikseen omassa postauksessa. Nyt ihanaa viikonloppua sinne kaikille! :) me suunnataan miradoreille ihailemaan Granadaa ja auringonlaskua j sitten ulos tanssimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti