tiistai 3. helmikuuta 2015

Wandering through streets

Tänään ja eilen ollaan enimmäkseen pyöritty ympäri kaupunkia ja ihasteltu toinen toistaan hienompia rakennuksia. Rakastan vanhoja kivitaloja ja täällä niitä riittää! Ydinkeskusta shoppailukatuineen alkaa olla ainakin vähän tuttu, vaikka pikkukujia risteileekin niin paljon joka suuntaan ettei koko ajan voi olla varma, millä suunnalla mikäkin on. 

Jännittävimmät uutiset tällä hetkellä liittyy tietenkin tulevaan kotiin täällä! Asunto, jossa käytiin sunnuntaina oli ihan kiva. Sinne muuttaminen oli kuitenkin lähinnä epäilyttävää, koska sekä lämmin vesi että ruuanlaitto sujuivat kaasulla.... No eilen aamulla bongasin Erasmus-sivulta ilmoituksen asunnosta, joka jo kuvissa näytti kotoisalta ja kivalta. Olin onneksi eka, joka otti yhteyttä ja pääsin heti katsomaan asuntoa. Illalla mentiin vielä käymään siellä iltateellä ja myöhemmin illalla tuli viesti, että huone on mun!! Tänään kävin tekemässä vuokrasopimuksen ja maksamassa ekan vuokran. :) huone on pikkuinen, mutta siinä on ranskalainen parveke ja huoneistossa on myös kiva olohuone, jossa voi hengailla. Kämppikset on kaksi espanjalaista ja yksi ihana saksalainen tyttö, jonka kanssa ollaankin hoidettu kaikkia asioita ja kierrelty kaupunkia. Vaikuttaa niin hyvältä, torstaina muutan sinne! :) ainiin, kotikieli on sit tästä lähtien täällä espanja... :D 

Suurin osa ylläolevista kuvista on mun tulevan kodin naapurustosta. Alue on ihan huippu, talo on kävelykadun varrella, mutta vieressä on kaksi isoimmista kaduista täällä. Täydellinen keskustasijainti siis, tällä hetkellä ainakin tuntuu ettei parempaa voisi toivoa! :) kunhan pääsen asettumaan ja vähän sisustettua, niin luvassa on kotikuvia. Nyt lähdetään etsimään joku kiva viini- ja tapaspaikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti