sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Noin 4000 kilometriä myöhemmin

Yöunet jäi vaan ajatuksen tasolle, kun aamulla klo 02.00 lähettiin Turusta, mutta ei se mitään koska perillä ollaan! Kaikki matkaetapit sujui hyvin eikä mitään ongelmia ilmennyt ja vaikka matkatunteja tällä hetkellä on takana noin 14, niin fiilis on hyvä! Lentokoneessa kävi hauskasti, mun vieressä istuva pariskunta oli matkalla viettämään kuukauden Espanjassa ja he olivat useinkin käyneet Granadassa, joten sain taas paljon vinkkejä ja kuulin kivoja tarinoita. Siinä koneessa istuessa, kun aurinko paistoi täysillä pilvien yläpuolella ja kuulokkeista tuli hyvää musiikkia, tuli vihdoin kunnolla sellanen et tästä tää nyt lähtee! Se fiilis oli huikea. :)


Täällä ei oo tietoakaan siitä räntäkelistä tai lumesta, mitä joidenkin säätiedotusten mukaan olisi pitäny olla. Aurinko paistaa ja tällä hetkellä on sellanen ihana Suomen kevätsään kaltainen ilma. :) Ajettiin taksilla nopeesti kaupungin läpi ja näytti kyllä tosi kivalta. Sain myös heti laittaa espanjantaidot peliin, kun taksikuski ei osannut yhtään englantia... Sen verran hyvin meni, että päästiin oikeaan hotelliin ainaki! 


Yksi hauska juttu kävi vielä hotellilla. Mul on kaksi aika painavaa matkalaukkua/kassia + käsimatkatavarat, joita oon ihan ite raahannut ympäri kaupunkeja tänään.. Sit tultiin tähän hotellille ja respan virkailijanainen halusi auttaa kantamaan näitä. No lopulta kävi niin että hän joutui pyytämään apua toiselta kaverilta, että saivat kannettua sen yhden laukun huoneeseen :D hahah mitä siihen sit olis voinut sanoa... 

Nyt lähetään tutkimaan kaupunkia lisää ja ottamaan kauheesti kuvia ja syömään ja myös tapaamaan mun tuutoria :) palataan kuvien merkeissä siis seuraavaksi! Kivaa sunnuntain jatkoa sinne!

-Pihlis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti