sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Mi casa

Aamuisin auringonvalo pilkahtelee auki jääneiden ikkunaluukkujen takaa ja hiljalleen heräävän kaupungin ääni alkaa kuulua. Iltapäivällä pöydän ääressä istuessa kuulee äänten sorinaa ja ranskalaiselta parvekkeelta voi kurkata alas ostoskadun vilinään. Alkuillasta alkaa kuitenkin usein paras osuus, katusoittajien musiikki tai alapuolella olevan parfymerían pianistin soitto. Välillä soi piano, välillä sello ja viulut, kappaleet vaihtelevat klassisesta musiikista Coldplayhin ja Pienestä merenneidosta Titaniciin. Uloslähtiessä ovesta astuu suoraan kävelykadulle ja usein kohtaa hämmästyneitä katseita, jotka kohoavat ylös rakennusta pitkin ihmisten pohtiessa, asuuko joku tosiaan tässä talossa. 

Kyllä asuu. Tää kyseinen talo on mun kotitalo Granadassa, enkä voisi olla iloisempi siitä, et satuin olemaan eka, joka huonetta tuli katsomaan!

Me gusta muchísimas mi habitación en Granada. Me encanta la música de las artistas callejeros, los rayos del sol y la situación del piso. Estoy muy feliz que he encontrado una habitación como esta! Muchos de mis amigos en Finlandia quisieran ver comó mi habitación aquí es y por eso voy ahora mostrar algunas fotos. :) Desde ahora voy a escribir un poco también en español para que mis amigos aquí pueden comprender los textos! Además creo que eso es utíl para aprender español. ;)


Kotiovi ja hissiselfie


Olohuone Näkymiä parvekkeelta 

Oon kuullut monia tarinoita ja kokemuksia asunnoista täällä, ja omista alkuvaikeuksista ja asuntosähläyksistä huolimatta voi todella sanoa, et oon tähän asti ollut onnekas. Sijainti on unelma, lähellä kaikkea, huone on sopivankokoinen ja patterin oston jälkeen edes kylmä ei pahemmin vaivaa. Lisäksi keittiö ja kylppäri, jotka ei nyt kuvissa näy, on espanjalaisittain moderneja. :) bonuksena täällä on myös mun rakastamat korkeat huoneet. Zara Homessa oli lisäksi mun onnekseni alennusmyynti parhaassa käynnissä, kun saavuin tänne, joten sieltä sai ostettua muutamia kivoja juttuja tekemään huoneesta kodikkaan!

Mutta mitäs mieltä te ootte? :)
Qué pensáis sobre esta?

4 kommenttia:

 1. Aika hauska sattuma, löysin tän sun blogin ihan vahingossa ja heti ekana kiinnitin huomiota näihin Granada-postauksiin. Itte oon nyt Benalmadenassa lähellä Malagaa vielä kuukauden ajan tekemässä etätöitä & kandintyötä :) Haluaisin vielä tän visiitina aikana käydä siellä Granadassa, ois huippua jos voisit tehdä jonkun tärppipostauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan huippua et löysit tänne! :) hyvä idea, voisin todellakin tehdä sellasen! Oon ite ollut täällä vasta kaks viikkoa, mut hyviä paikkoja on jo tiedossa, ainakin jos tänne päiväreissun tekee ni vinkkejä löytyy :)

   Voi että, katoin kuvia Benalmadenista, näyttää ihanalta paikalta! Täytyy itekin joku viikonloppu tehdä retki sinne :) nauti viimesestä kuukaudesta! Millasia töitä teet siellä etänä? Kuulostaa kivalta :)

   Poista
 2. Joo, päiväreissua tai max. yhden yön reissua ajattelin! Junamatka on sen pari-kolme tuntia niin hyvin riittäis varmaan päiväkin :) Kannattaa todellakin tulla tänne rannikolle vaikka sitte maalis-huhtikuussa kun alkaa olla jo ihan kesäkelit, täällä on vaik mitä ihanaa, Malagan vanhakaupunki ja Benalmadenan pikkukylät! Mä teen freelancerina käännös- ja artikkelitöitä, parasta, kun ei oo sidottuna mihkään aikaan eikä paikkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) joo se on niin kiva, kun kohteet on suht lähellä ja helppo reissata! Totta, sit kun on lämmintä ni kannattaa, tääl on se tylsä ettei oo rantaa mut onneks sinnekin voi helposti tulla. En malta odottaa :)

   Aa okei, ei vitsi, toi on kyllä ihan sairaan hyvä!! :)

   Poista