perjantai 6. helmikuuta 2015

Lisäyksiä vaatekaappiin

Kauppoja on tullut viime päivien aikana kierreltyä enemmän kuin pitkään aikaan aiemmin. Täällä on vieläkin aika kivat alennusmyynnit käynnissä ja juuri sieltä oonkin suuren osan löydöistä tehnyt. Espanjassa alennusmyynnit näyttää menevän ns. eri tasoissa. Ainakin tällä hetkellä kauppojen ikkunoissa lukee 2a rebajas eli ehkä on ollut myös eka ja tulee ehkä sit vielä on kolmas? Ekoina viikkoina alennukset ja tuotteiden määrä oli ihan hurjia kuulemma ja tavaraa tuli lisää joka päivä, nyt uusia juttuja tulee silloin tällöin ja valikoima tuotteita pienempi.

Kivoja juttuja oon kuitenkin löytänyt, joku silkkipaita tai toppi olis vielä mukava saada ja ehkä isompi laukku, jota voisi käyttää koulussakin. En oo ennen ollut kovinkaan innokas kerrospukeutuja, mutta täällä ihan parissa päivässä musta on kuoriutunut sellanen! :D vaikka aurinko paistaa lähes koko ajan, niin varjossa ja sisällä talossa aika viileä. Tämänkin takia on pakko ollut ostaa uusia juttuja ja itseasiassa joku iso harmaa huivi olis myös aika ihana hankkia...

Stradivarius


Stradivarius ja Pull&Bear

Pull&Bear ja Massimo Dutti
(Luulen että irrotan ton nauhan kauluksesta, vähän hassu ehkä mun mielestä... Siitä voi tehdä jonkun pääkoristeen vaikka..)

Saludos! :)

2 kommenttia:

  1. Missä siellä Massimo Duttilla oli naisten osasto??? Kiva paita ja laukku kans! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös vaan! Niil onki oma kauppa naisille sitä samaa katua eteenpäin, Mangon jälkeen vähän ;)

      Poista