tiistai 17. helmikuuta 2015

Ekat koulupäivät

Niin ekat koulupäivät.. Miten meni noin niinkun omasta mielestä?

No eihän ne mennyt. Maanantaina olisi pitänyt olla koulussa 10.30-19.30 katsastamassa kurssien esittelyluentoja, jotta osaisi päättää mitä ottaa. Itehän olin sen sijaan jälleen seilaamassa eri lääkäripaikkojen välillä, jotta vihdoin sais sen antibioottikuurin. Sen jälkeen loppupäivä menikin nukkuessa.. Tiistai nyt myös meni vielä kotona, mutta jos huomenna keskiviikkona alottaisi koulunkäynnin ja menisi yhdelle luennolle, joka silloin vielä on. :D Toivon et saa ainakin jotain kursseja valittua. Ei tän nyt ihan näin pitänyt alkaa, mutta ei kai muuta kuin muutamaa kokemusta rikkaampana suunta ylöspäin! Fiilis on kyllä välillä sellanen, kuin olis heitetty altaan syvästä päästä kylmään veteen ja käsketty opetella uimaan..

Asenne ratkaisee täälläkin ja periksi ei kyl anneta ei sit millään. Huippua on se, että mieliala voi muuttua sekunneissa paremmaksi! Esimerkiksi sunnuntaina olin sen verran ulkona et käytiin tunnelmallisessa ja omalaatuisessa kahvilassa, Bohemia Jazz Cafe. Niin fiilistelypaikka, jonka seinät oli täynnä ihania mustavalkoisia kuvia ja esimerkiksi yhden pöydän virkaa toimitti flyygeli. Kuvia oli harmi vaan hankala ottaa hämärän valaistuksen takia.. Jätskiannokset mitä sieltä sai, oli ihan jäätävän kokoisia! Mun Harlem-annoksessa oli suklaa-, nougat- ja stracciatella-jäätelöä, kermavaahtoa ja suklaakastiketta. Nam!

Las primeras dias en la universidad.. Cómo fueran? Asi no muy bien.. No pude ir a la universidad porque tuve una cita con la médica y finalmente me dio las antibióticas. A veces la vida no es fácil :D pero también hay cosas que me encanta mucho. Por ejemplo en domingo fuimos con amigas en una cafetería, se llama Bohemia, y era muy hermosa! Pedí una copa grande de helado de chocolate con helado de stracciatella, nougat y nata. Riquísimo! Tengo ir allí un otra vez. :)Eilen sitten taas kävellessä kotiin apteekista koukkasin Plaza Nuevan läpi ja löysin sattumalta sellasen paikan, jota olin ennen tänne lähtöä kuvissa ihaillut! Niin söpöjä rakennuksia, alhaalla virtaava joki ja pikkusiltoja. Koko alue ei näyttänyt kuuluvan yhtään tälle vuosisadalle. :)

También encontré un lugar sobre que he mirado fotos antes de llegué aqui. Un lugar muy lindo cerca de Plaza Nueva y me parece que no es de este siglo! :)

Eikö oo ihanan näköistä? :)

Vaatii todellista lujuutta pysytellä kotona vielä tää ilta, kun muut on menossa syömään  herkullista paellaa.. :( toisaalta parempi näin rauhassa. Taidan alkaa suunnitella ja unelmoida kevään tulevista matkoista, jotta niitä pikkuhiljaa voi alkaa laittaa toteutukseen! Niistä sitten lisää myöhemmin!

Yo también quisiera ir a comer paella con los otros y no quisiera quedar en casa toda la noche.. :( pero creo que voy a empezar a planear viajes para la primavera. Hay muchas cosas que quiero hacer! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti