maanantai 19. tammikuuta 2015

Maanantaijuttuja

Tänään on niin maanantaipäivä kuin vaan olla ja voi! Mitään ei oikeen saa aikaan, vaikka tekemistä kyllä olis.. Vietettiin lauantaina läksiäisiä ja oli superhauskaa, kiitos vielä! ♥ Eilinen menikin sitte leppoisissa merkeissä. Mutta eilen myös ekan kerran oikeestaan kunnolla iski se, että nyt ei oikeesti nähdä ennen kuin kesällä.. Nyyh! Arvelen että mul kaikista eniten tulee ikävä just näitä arkijuttuja, illanviettoja ja lounashetkiä, sitä et keskustassa törmää sattumalta tuttuihin, yhteisiä treenihetkiä, kaikkia treenikavereita ja lempitunteja. Sitä että joka päivä näkee tuttuja jossain ja voi höpistä ja vaihtaa kuulumisia.. Tai sitä että voin vaikka joka päivä soittaa mun isälle ja kysyä millon mitäkin naurettavaa juttua :D 

Tällä hetkellä eniten jännittää neljä asiaa Espanjassa: löytyykö sieltä samanhenkisiä ihmisiä ja saanko kavereita, löydänkö asuntoa vai päädynkö viettää puoli vuotta hotellissa, miten ihmeessä tuun pärjäämään näillä espanjankielen taidoilla, kun kaikki kurssit yms on espanjaksi ja viimesenä muttei vähäisimpänä, kaikki ruokaan ja syömiseen liittyvät asiat! Barcelonan ihanat tapakset on vieläkin muistissa ja niin paljon odotan sellasia, mut mietin että pelkästään niillähän ei varmaan voi koko aikaa elää?


Tää päivä on siis kulunut lueskelemalla blogeja, tutkimalla tota kuvassa näkyvää Espanja-kirjaa ja valitsemalla biisejä vaihtokevään playlistiin. Lisäksi oon miettinyt, mitä juttuja laittaisin haavelistalle eli toisinsanoen mitä asioita olis kiva päästä tekemään vaihdon aikana. Asuntoakin oon yrittänyt etsiä, aika kehnoin tuloksin.. Vaikka nyt tällä hetkellä on taas vähän haikeet tunnelmat niin toisaalta tekis vaan mieli jo päästä lähtemään.. Ajattelin et kyllä ainaki yhden matkalaukun voi pian ottaa esiin ja alkaa miettiä, mitä kaikkea pakkaa mukaan. Tavallaan ei millään jaksaisi odotella vielä tätä 12 päivää! :)

Nyt kohtapuoliin on aika lähteä sinne edellämainittuun treenihetkeen joten hasta luego!

P.s. Mulla on soinu päässä eilisestä lähtien Suurlähettiläiden Kun tänään lähden :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti